Skip to main content
 

Hangmatten voor kinderen

De ultieme manier om te relaxen

Waarom hangmatten goed zijn voor kinderen?

Hangmatten ogen niet enkel mooi, ze bieden ook heel wat voordelen voor kinderen. Zo worden hangmatten vaak tijdens therapiesessies gebruikt om drukke kinderen tot rust te brengen. De schommelende beweging zorgt ervoor dat hun stressniveau daalt en dat ze zich beter in hun vel voelen. Met een hangmat heeft jouw kind meteen een plekje waar hij of zij zich veilig kan voelen tijdens verdrietige momenten. Verder bevordert een hangmat de creativiteit tijdens het spelen en heeft ze een positieve invloed op het concentratievermogen en het evenwichtsgevoel.

Onze favorieten voor kinderen

KIDS RELAX RAINBOX

Onze Kid’s Relax is de ideale plek voor onze kleintjes! De felgekleurde hangstoel vrolijkt de kinderkamer op. Exclusief in kindermaat en met een kind veilige ophanging, de stoel kan in een oogwenk worden opgehangen en neergehaald en past zelfs onder een hoogslaper! De Kid’s Relax is gemaakt van weer- en Uv-bestendig EllTex-materiaal, waardoor het extra duurzaam en toch zo zacht en gezellig is als katoen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Voldoet aan de strengste eisen

Amazonas hanteert strenge eisen tijdens het productieproces. Met meer dan 25 jaar ervaring is de uitstekende kwaliteit en een veilig gebruik van alle producten verzekerd. Amazonas verkiest duurzaamheid boven massaproductie en kiest hiervoor bewust zijn partners. Zo wordt al het hout duurzaam én ecologisch geproduceerd binnen Europa. Verder maken de producenten van de hangmatten deze in eigen beheer waardoor lokale economieën in onder andere Brazilië ondersteund worden. Kinderarbeid is een absolute no-go waar Amazonas strenge controles op uitvoert.