Hangmatten voor kinderen

De ultieme manier om te relaxen

Waarom hangmatten goed zijn voor kinderen?

Hangmatten ogen niet enkel mooi, ze bieden ook heel wat voordelen voor kinderen. Zo worden hangmatten vaak tijdens therapiesessies gebruikt om drukke kinderen tot rust te brengen. De schommelende beweging zorgt ervoor dat hun stressniveau daalt en dat ze zich beter in hun vel voelen. Met een hangmat heeft jouw kind meteen een plekje waar hij of zij zich veilig kan voelen tijdens verdrietige momenten. Verder bevordert een hangmat de creativiteit tijdens het spelen en heeft ze een positieve invloed op het concentratievermogen en het evenwichtsgevoel.

Onze favorieten voor kinderen

HANG MINI

Met de Hang mini kan je letterlijk alle richtingen uit: wiegen, swingen of rustig hangen… in deze kleurrijke hangstoel voelt jouw kind zich meteen goed. De Hang mini is niet enkel comfortabel, maar biedt ook een perfecte ondersteuning aan de rug. Alleen maar voordelen, dus!

Ook voor jou heeft de Hang mini voordelen:

  • Een creatief en ontspannen kind is een gelukkig kind
  • Geen nachtmerries wat schoonmaken betreft want de Hang mini is makkelijk te onderhouden

KIDS SWINGER

De Kid’s swinger is de perfecte kinderhangstoel in ons gamma! Door de extra versteviging is deze hangstoel het ideale rust-, speel- en leesplekje voor jouw kind. Bovendien is hij ontworpen in waterafstotend materiaal waardoor hij zowel indoor als outdoor gebruikt kan worden. Onze Kid’s swinger is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

En de voordelen voor jou? Die zijn er ook!

  • Makkelijk af te wassen én uv-bestendig
  • Kan gebruikt worden met verschillende ophang accessoires
  • Eenvoudige op te bergen in de bijgeleverde draagtas

Meer dan 25 jaar ervaring

Voldoet aan de strengste eisen

Amazonas hanteert strenge eisen tijdens het productieproces. Met meer dan 25 jaar ervaring is de uitstekende kwaliteit en een veilig gebruik van alle producten verzekerd. Amazonas verkiest duurzaamheid boven massaproductie en kiest hiervoor bewust zijn partners. Zo wordt al het hout duurzaam én ecologisch geproduceerd binnen Europa. Verder maken de producenten van de hangmatten deze in eigen beheer waardoor lokale economieën in onder andere Brazilië ondersteund worden. Kinderarbeid is een absolute no-go waar Amazonas strenge controles op uitvoert.